Airco modellen

Wandmodel
Wandmodel

Een wandmodel is bijzonder geschikt voor uw kantoor, slaapkamer of woonkamer met beperkte afmetingen. Het wandmodel wordt hoog tegen de wand geplaatst, circa 5 centimeter onder het plafond. Het is de eenvoudigste en stilste oplossing.

Cassettemodel

Een cassettemodel is geschikt voor inbouw in een verlaagd plafond. Na inbouw is enkel het paneel van het cassettemodel zichtbaar. Door de 360 round-flow uitblaas van deze unit wordt de geconditioneerde lucht uiterst gelijkmatig over de ruimte verdeeld bij een lage luchtsnelheid.

Vloermodel

Een plafondmodel is geschikt voor montage aan het plafond. Dit model wordt geplaatst in lange smalle ruimtes vanwege de krachtige eenzijdige uitblaas. Plafondmodellen worden veelal toegepast in smalle winkels of kantoren en in sportruimtes.

Sattelietmodel
Sattellietmodel

Een vloermodel wordt laag tegen de wand (net vrij van de vloer) gemonteerd. De lucht wordt aan de bovenzijde verticaal uitgeblazen. Dit model is geschikt voor ruimtes waar niets aan het plafond kan worden gehangen of ruimtes met schuine wanden waar geen wandmodel geplaatst kan worden.

Een sattellietmodel is geschikt voor montage boven het plafond, achter een wand of op zolder. De airco is hierdoor niet meer zichtbaar. Daarnaast is het geluidsniveau ook zeer laag.

Alle airconditioners die wij leveren zijn voorzien van inverter compressoren en standaard voorzien van verwarming.

Daikin

Samsung