Onderhoud

OnderhoudPreventief onderhoud vereist een relatief lage investering en voorkomt onnodig hoge kosten bij storingen en calamiteiten.

Voor het behoud van de installaties en de hierbij behorende veiligheid is het raadzaam om met enige regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Tijdens het onderhoud wordt er door een specialist gekeken naar storingen en kleine defecten, na afloop van het onderhoudsbezoek bent u weer zeker van een installatie die goed functioneert.

OnderhoudEen goed functionerende installatie levert u een besparing op in vergelijk tot een installatie met kleine defecten. Wat is het voordeel wanneer u een installatie aanschaft bij een erkende specialist, u kunt hier een servicecontract afsluiten waarbij service en onderhoud voor een gestelde periode geleverd worden. U een optimaal werkende installatie en wij een tevreden particulier of bedrijf die een veilige installatie en goed werkende installatie heeft.

OnderhoudHet 1 x per 24 of 1 x per 12 maanden schoonmaken van het toestel, analyseren van de rookgassen en het controleren op goede werking. De noodzakelijke reiniging, smeermiddelen en filters zijn in de kosten van het preventief onderhoud inbegrepen. Daarnaast ontvangt u aanbevelingen, indien noodzakelijk, voor te verrichten correctieve onderhoud- en reparatiewerkzaamheden.